[email protected] 071/566-328

Менталното здравје вреди

Тука сме да ти помогнеме во твојот личен раст

our mind

Што е Our Mind?

our mind

Our Mind не е обична платформа каде може да најдете психолози.

Our Mind е движење кое има за цел да ја крене свесноста за нас самите.

Кога ќе станеме свесни за нашите мисли, за нашите дејствија и за нивните причини, тогаш можеме да го погледнеме животот од друга перспектива, да сфатиме дека сѐ во светот е поврзано и се случува со причина, а сите причини потекнуваат од нашиот мал универзум, кој се вика УМ.

Кога ќе станеме свесни, сфаќаме дека имаме контрола над нашиот живот и само ние сме одговорни за она што ни се случува.  Тешко е да се преземе одговорност, но тоа е единствениот пат кон успешен и исполнет живот. 

Биди и ти дел од движењето Our Mind.

Задоволни клиенти

Организирани обуки

Годишен самит за личен раст

Што велат нашите клиенти?

„Со Зорица имав неколку сеанси и навистина чувствувам напредок. Топло ја препорачувам.“

- Б.К

За психотерапевт
Зорица Серафимовска Арсовска

„Платформата Our Mind ми помага многу, да се мотивирам и да донесувам некои клучни одлуки. Освен советување со психолозите, самата содржина, блогови, писма и социјалните мрежи, за мене се навистина од значење.“

- А.Б

За Our Mind

„Со Виолета имав само една сеанса, но мислам дека имаше ефект на освестување. Сигурно ќе продолжам. Навистина топла личност, полна со разбирање и знаење.“ 

- Ф.М

За психотерапевт
Виолета Георгиевска

Долго време се соочував со анксиозност и мислев дека никогаш нема да можам да живеам нормално. Имав пробано со неколку психолози. Потоа закажав термин со Маријана. Дефинитивно чувствувам промена. Препорачувам да ја следите и со нејзините предавања.

Искрено благодарна.

- С.Г

За психолог
Маријана Софронијоска Тинтар 

 

Прв пат во животот закажав сесија. Ја одбрав Анастасија и навистина не погрешив. Знае како да допре до суштинскиот проблем. До сега имавме неколку сеанси. Сигурно ќе продолжам бидејќи има ефект.

 

- И.П

За психолог

Анастасија Георгиевска

Aтанас го најдов барајќи психолог за Когнитивно бихевиорална терапија.  Уште на првата сеанса знаев дека можам да му верувам и дека целиот процес ќе се одвива како што треба. Навистина сериозен и полн со доверба. Сеансите беа онлајн. Го препорачувам.

- М.К

За психолог 
Атанас Иваноски

Благодарност и задоволство кон целата ваша поддршка која ја давате безрезервно и стручно во насока на исцелување на некаков проблем. До сега присуствував и на неколку работилници и навистина вреди секоја минута одвоено време за да човек слушне и научи нешто од вашиот професинален тим. Продолжете и понатака со успеси и насмевки од нови клиенти.

- А.Н

За платформата 
Our Mind

Достапни психолози

Анастасија Георгиевска

Анастасија Георгиевска

„Се додека учам нешто, мислам дека сум добро - тоа... Закажи термин
Зорица Серафимовска Арсовска

Зорица Серафимовска Арсовска

„Животот не поставува граници!“ Закажи термин
Александар Тушевски

Александар Тушевски

„За да го разбереме умот, мора да го разбереме мозокот.”... Закажи термин
Атанас Иваноски

Атанас Иваноски

Самопочитта е најголема абнормалност што му е позната на човекот.... Закажи термин
Соња Ристовска

Соња Ристовска

„Бидете задоволни со она што го имате додека се борите... Закажи термин
Маријана Софронијоска Тинтар

Маријана Софронијоска Тинтар

„Ако сакате да го изберете задоволството од растот, подгответе се... Закажи термин
Хафије Асани

Хафије Асани

„Сѐ што е вредно да се направи, никогаш не е... Закажи термин
Розалија Секулоска

Розалија Секулоска

„Само небото е граница!“ Закажи термин
Николина Иваноска Котевска

Николина Иваноска Котевска

„Човекот кој е одговорен за состојбата на твоите ум, срце... Закажи термин
Миа Мицевска

Миа Мицевска

„Опсегот на нашите мисли и однесувања е ограничен од контекстот... Закажи термин