[email protected] 071/566-328

Ивана Кајеска

"Дали денес бев подобра од вчера?"

Ивана Кајеска е дипломиран психолог на Филозофскиот факултет, при Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во Скопје. Работи како Аналитичар во Одделение за статистичко истражување, а своето почетно искуство го стекнала уште во студентските денови, преку неколкумесечна практична работа во ЈУ Психијатриска болница "Скопје" с.Бардовци.


За себе вели дека е лесно прилагодлива личност, филантроп, поддржувач на општествениот добротвор и вљубеник во пишаниот збор. Она што ја води е прашањето "Дали денес бев подобра од вчера?" и верува дека само афирмација на истото е сигурен доказ за личен раст и развој.

Слободни термини

Ивана во моментот нема слободни термини

Мејл за контакт: [email protected]